love00
37 poze   11288 vizite

Dictionarul Culorilor

Negru:
Semnificatie: Autoritate sau putere si, uneori, rautate. Darth Vader era negru din toate aceste motive.

Alb:
Semnificatie: Puritate, sterilitate sau inocenta. Miresele poarta alb pentru a sugera puritatea si inocenta.

Rosu:
Semnificatie: Furie, avertizare, conflict si dragoste. Culoarea rosie poate chiar sa provoace puls ridicat si respiratie accelerata. Folosit in anumite contexte, poate avea un efect negativ, pe cand in altele poate avea un efect benefic.

Albastru:
Semnificatie: Calm, pace – dar rece si deprimanta-, nobilitate, loialitate. Costumele pentru afaceri sunt de multe ori bleu-marin pentru ca aceasta implica loialitate; in acelasi timp, salile de clasa sunt deseori zugravite in albastru deschis, datorita efectului calmant al albastrului. In limbaj muzical, se vorbeste deseori de “blues” (in engleza, blue= albastru), deoarece atat acest stil muzical cat si culoarea pot avea un efect deprimant.

Verde:
Semnificatie: Naturalete, prospetime si fertilitate. Legatura clara cu verdele este natura, dar folosirea acestei culori in spitale este similara cu efectul albastrului, verdele fiind si el o culoare care calmeaza.

Galben:
Semnificatie: Fericire, optimism si concentrare. Galbenul imbunatateste capacitatea de concentrare si ca poate contrasta cu aproape toate culorile.

Violet:
Semnificatie: Regalitate, lux si romantism. De-a lungul istoriei, familiile regale au fost asociate cu violetul datorita faptului ca se intalneste rareori in natura si trebuiau cheltuite sume mari pentru a putea crea vopsea de aceasta culoare.

Maro:
Semnificatie: solid, de incredere si terestru


Comentarii album • 8
anonim
dwad 13 noiembrie 2012  
mai terbuia
Raportează
anonim
dextar 13 noiembrie 2012  
prea putin mai trebuiau foate mult culori
Raportează
anonim
nbklnlnmnmbmnbmmnmnbmbvvbvvvggcfccxfffffffffffffffffgfxfgfccccccvcvvvvvvvvvvvvvvvvvvv;;;;;;;;;;;;;;; 27 martie 2011  
jbkhkjjkhhjjhjh jjooooooocccccccccccccccuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Raportează
anonim
dwad 13 noiembrie 2012  
prost
Raportează
anonim
thhhhhhhhhhhhghfhfg 27 martie 2011  
dobytokilor pulangiilor ke sunt
Raportează
anonim
pula 27 martie 2011  
ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnntttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Raportează
anonim
gaby 27 martie 2011  
da
Raportează
anonim
yoooooooooooooooooooooooooooooo 27 martie 2011  
pula
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.